Friday, 8 March 2013

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera




Seriously nie 1st time join2 GA...tengok2 diaorang nie ramai yang join.. macam best je...Yeayy!! jom bersorakk!! 

Siapa Miz Rihani nie?
She is My Bestfriend..nama betol dia terlalu lah panjang sampai payah nak sebut..so, dipendekkan panggil NANA je..haha..(pleshh jangan marah)...
dia memang baik + kiut miut = dabOoomm  << ikhlas.. tapi sayangnyer sudah berpunya..haip!! jangan cube2 nak mngorat dia..nanti kene Ninja dengan BF dia.. 

saya pon xtau la ade kaitan ke xde dgn GA Miz Rihani nie..hehehe...malu lah kalau xde kaitan... 

OK Bye !!  mood Facebook pula.. blogger-emoticon.blogspot.com

P/s :: jangan lupa ye Join GA nie juga...Hadiah Menarik menanti anda...!!! 






11 comments:

  1. anis stg blog ni smbil follow :)

    http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  2. hai..thanks sangat sebab sudi join ga kite...ni senarai nama psrta..blh bw dorangkan...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

    puyooo..ramai dah pollow dia...

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama, good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

    ReplyDelete
  5. Dari GA yang sama, goodluck! :D

    http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  6. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  7. http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html
    dari segmen yang sama =)

    ReplyDelete
  8. Salam singgah..best of luck..dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  9. hai, datang dari segmen yg sama. meh datang ke blog ina juga :D

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  10. datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

    ReplyDelete